Vacature: verantwoordelijke Facility Management

Vacature: verantwoordelijke Facility Management

24 december 2020

Het team technisch beheer van Nieuw Dak is op zoek naar een kersverse, straffe collega. Kan jij strategisch beleid omzetten naar concrete resultaten? Lukt het jou gemakkelijk om mensen te motiveren en durf je verantwoordelijkheid opnemen voor je beslissingen? Dan maken we graag kennis met jou!

Functieomschrijving

Als teamleider bouw je mee aan het strategisch beleid van Nieuw Dak. Natuurlijk sta je ook in voor een constructieve en positieve sfeer en de goede werking van je team: je verzorgt goede briefings en debriefings en je waakt over de kwaliteit van het geleverde werk. Door dat te doen, stoot je weleens op verbeterpunten aan de interne processen en procedures. We appreciëren het heel erg als je die dan ook aanpakt, om onze interne werking te optimaliseren.

Je rapporteert rechtstreeks aan onze algemeen directeur. Die rekent op jou voor het onderhoud, herstellingen en renovatie van individuele woningen, patrimoniumbeheer, preventie-advies en aankopen (materialen, diensten, werken) voor de hele organisatie. Wees je ervan bewust dat Nieuw Dak deels in de overheidssector werkt. Tenslotte sta je ook in voor de automatisering en digitalisering van onze werking en voor een correct databeheer.

Profiel

  • Heb je een Master werk- en denkniveau? En gebruik je dat ook graag om strategisch mee te denken in een organisatie?
  • Kan je mensen motiveren om samen doelen te bereiken? Zitten er people management skills in jou? En kan je dus ook goed samenwerken, luisteren en communiceren?
  • Ben je goed in verbeterpunten opmerken? Kan je vlot abstract denken?
  • Heb je technische basiskennis woningbouw en heb je interesse om je hierin te verdiepen?
  • Ben je vertrouwd met de wet op overheidsopdrachten of ben je bereid om je je hiermee vertrouwd te maken?


Aanbod

  • We bieden een contract onbepaalde duur, met een interessant loonpakket, inclusief extralegale voordelen.
  • We zijn een stabiele organisatie met toekomstperspectief – waarin het fijn is om zo’n brede verantwoordelijkheid, van strategisch denken tot meer operationele taken, op te nemen.


Solliciteren? Dat kan door klikken op de link hieronder!

https://ascento.be/nl/solliciteer-nu?pubid=98192&u...